G1MRA - Danish group

Den danske afdeling af G1MRA består i øjeblikket kun af 8 medlemmer, men vi vil meget gerne have flere med.  G1MRA er et fantastisk mødested, som eksisterer i grænselandet mellem modelteknikere, modelbyggere og modeltogs entusiaster. Bladet NL&J er fuld af intressante artikler om nye modeller, tekniske løsninger og anmeldelser af køredage hos medlemmerne. Herudover indeholder den en kalender, så man hele tiden er ajour med køredage (også kladet "Get Together" eller blot "GTG") rundt omkring i hele Europa. Jeg kan på det varmeste anbefale at rejse rundt med sin lokomotiv-kuffert og besøge ligesindede.

Det skal nævnes at G1MRA har i omegnen af 3000 medlemmer fordelt over hele kloden, så der er gode muligheder for at se forskellige baner, hvis man er vild med at rejse.

Du melder dig ind i G1MRA her

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til David Clement på  9812 1705, som gerne svarer på alt indenfor området.

Krogens bane er foreløbig udpeget til at være "klubbane" for den danske afdeling af G1MRA, og der er køredag den første søndag i hver måned fra 13-17. Dog er der undtagelser, så tjek lige kalenderen her på sitet.

Det er høfligt at melde sin ankomst, hvis man ønsker at deltage i en køredag.